Jedilnik malic v restavraciji Berni od 19.4.2021 do 23.4.2021.

 

Ponedeljek 19.4.2021

- Ocvrti piščančji file v sezamovi skorjici s francosko solato (meni 1) 

- Vampi po tržaško (meni 2)

Torek 20.4.2021

- Pečen svinjski vratnik z rižem (meni 2) in solato (meni 1)

- Piščanec po kitajsko z rižem (meni 2) in solato (meni 1)

Sreda 21.4.2021

-  Čebulna bržola z njoki (meni 2) in solato (meni 1)

 - Bosanski lonec (meni 2)

Četrtek 22.4.2021

- Piščančji kebab s pomfrijem (meni 2) in solato (meni 1)

- Dagnje v omaki s špageti (meni 2) s solato (meni 1)

Petek 23.4.2021

- File postrvi na žaru z maslenim krompirjem (meni 1) in solato (meni 5)

- Golaževa juha, palačinka z marmelado (meni 1)

 

Vsak dan so na voljo jedi po predhodnem naročilu (015806861) npr.:

- Več vrst solatnih krožnikov

- Piščančji file na žaru s prilogo

- Ocvrti sir s prilogo

- Beli sir na žaru s prilogo

- itd.

Snovi ali proizvodi, ki povzročajo alergije ali preobčutljivosti

 

1. Žita, ki vsebujejo gluten,

zlasti : pšenica (npr. pira in horasan), rž, ječmen, oves, ali njihove križane vrste, in proizvodi iz

njih

2. Raki in proizvodi iz njih.

3. Jajca in proizvodi iz njih.

4. Ribe in proizvodi iz njih

5. Arašidi (kikiriki) in proizvodi iz njih.

6. Zrnje soje in proizvodi iz njega

7. Mleko in mlečni proizvodi (vključno z laktozo

8. Oreški (mandlji, lešniki, orehi, indijski oreščki, ameriški orehi, brazilski oreščki, pistacija,

makadamija ali orehi Queensland) ter proizvodi iz njih

9. Listna zelena in proizvodi iz nje.

10. Gorčično seme in proizvodi iz njega.

11. Sezamovo seme in proizvodi iz njega.

12. Žveplov dioksid in sulfiti v koncentraciji več kot 10 mg/kg ali 10 mg/l glede na skupni SO2, ki se

izračunajo za proizvode, ki so pripravljeni za uživanje ali obnovljeni v skladu z navodili proizvajalcev.

13. Volčji bob in proizvodi iz njega.

14. Mehkužci in proizvodi iz njih.


Več o možnih nastavitvah piškotkov